Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Orange si Groupama, parteneriat pentru monitorizarea si asigurarea locuintei

Groupama Asigurari si Orange Romania anunta un parteneriat pentru a le oferi clientilor o solutie inovatoare pentru monitorizarea si asigurarea locuintei. Astfel, persoanele care doresc sa tina sub control riscurile la care este expusa locuinta lor pot cumula acum beneficiile serviciului Orange Smart Home, prin care casa poate fi monitorizata si controlata de la distanta, cu cele oferite de Groupama Asigurari prin Asigurarea Locuintei cu Extra Acoperiri.

In urma acestui parteneriat strategic, clientii care vor opta pentru solutia completa oferita de Orange Romania si Groupama Asigurari vor avea acoperite toate cele trei componente ale sigurantei locuintei:

- monitorizarea locuintei si controlul ei de la distanta, prin intermediul platformei Orange Smart Home si al notificarilor transmise automat prin SMS sau e-mail in caz de situatii care necesita atentia proprietarului, precum posibilitatea unei inundatii, a unui incendiu, a unei intrari neautorizate in casa etc.
- limitarea efectelor unei daune, prin reparatiile de urgenta disponibile prin polita de asigurare
- continuitatea, respectiv depaşirea problemelor generate de dauna şi revenirea la starea anterioara daunei, prin procesul de despagubire simplu şi rapid oferit de Groupama Asigurari.

Orange Smart Home este solutia de monitorizare si control al locuintei de la distanta oferita de Orange, in premiera pentru industria romaneasca de telefonie mobila. Solutia include sase tipuri de senzori – senzor de fum, senzor de miscare, senzor de inundatie, senzor pentru usa/ fereastra, priza inteligenta si camera Wi-Fi – conectati wireless la un dispozitiv central, prin intermediul caruia se realizeaza controlul casei de pe laptop, tableta sau telefon. Orange Smart Home este disponibila prin intermediul unui abonament lunar ce include dispozitivul central si doi senzori la alegere si poate fi personalizata si cu alte tipuri de senzori, care se pot cumpara separat. Este o solutie usor de folosit, care nu presupune o instalare specializata si nici montarea unor cabluri in casa.

Prin proiectul demarat de Orange si Groupama Asigurari clientii vor primi beneficii in plus atunci cand aleg serviciile de monitorizare şi control alaturi de asigurarea locuintei. Astfel, clientii care au o Asigurare a Locuintei cu Extra Acoperiri de la Groupama Asigurari beneficiaza de gratuitate timp de 2 luni la abonamentul Orange Smart Home. De asemenea, cei care au sau işi activeaza un abonament Orange Smart Home primesc reduceri la Asigurarea Locuintei cu Extra Acoperiri de la Groupama Asigurari. Odata incheiata polita de asigurare, clientii pot beneficia oricand au nevoie de avantajele Groupama Asigurari, unul dintre acestea fiind trimiterea unui specialist pentru reparatii de urgenta in maximum 4 ore de la solicitarea clientului.

“Internetul lucrurilor este una dintre directiile importante spre care tinde industria noastra si cu siguranta o zona de mare interes pentru noi, in dorinta de a le oferi clientilor solutii digitale sigure si usor de folosit pentru un stil de viata cat mai confortabil. Parteneriatul cu Groupama Asigurari aduce beneficii noi pentru clientii Orange Smart Home si un raspuns la asteptarile lor de a fi asigurati cu asistenta specializata si de a avea, astfel, mai putine griji atunci cand nu se afla acasa.“ a declarat Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer al Orange Romania.

”Prin parteneriatul dezvoltat cu Orange Romania si in linie cu valorile noastre fundamentale – responsabilitate, solidaritate, proximitate si performanta - suntem din nou aproape de clientii nostri incurajandu-i sa ia toate masurile prin care sa se simta in siguranta in propria locuinta. In mod firesc, Serviciul Orange Smart Home este solutia potrivita pentru clientii preocupati de protectia completa a locuintei prin prevenire şi asigurare. Prevenirea riscurilor, esentiala pentru continuitatea planurilor personale si profesionale, constituie un reper important al misiunii noastre de asigurator responsabil. Suntem permanent in cautare de solutii inovatoare prin care sa oferim clientilor continuitate, iar angajamentele şi garantiile asumate prin Colectia de Avantaje Groupama Asigurari dovedesc acest lucru.”, declara François Coste, Director General Groupama Asigurari.

Pentru mai multe detalii despre solutia Orange Smart Home, va invitam sa accesati https://www.orange.ro/smarthome/.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Recrutarea si pastrarea angajatilor pregatiti pentru economia digitala devin tot mai mult factori critici pentru cresterea economica in Europa

Recrutarea si pastra...

Economia digitala va fi principalul motor care va stimula cresterea in Europa in anii urma...

Romania, un promotor al datelor deschise la nivel European

Romania, un promotor...

Presedintia Romaniei la Consiliul UE face un pas important pentru Piata Unica Digitala pri...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole