Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Dedeman continua expansiunea in vestul tarii cu inaugurarea magazinului din Oradea

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide vineri 2 septembrie, magazinul din Oradea, ajungand astfel la o retea de 44 de magazine la nivel national.

Situat pe Calea Aradului, nr.87A, magazinul Dedeman din Oradea a presupus o investitie de circa 14 milioane de euro si a creat peste 200 de locuri de munca.

Cu o parcare de 480 de locuri, o suprafata de vanzare de peste 13.000 mp si o sera pentru articole de gradina de circa 3000 mp., noul magazin ii asteapta pe oradeni cu peste 45.000 de produse pentru casa si gradina, cu angajati specializati si dedicati si multe solutii si servicii gandite special pentru reusita tuturor planurilor de constructie sau amenajare.

“Oradea este situat la o distanta egala fata de Viena, Praga si Bucuresti, intr-un nod strategic pentru rutele comerciale care asigura schimburile economice dintre vestul si estul continentului european. Odata cu deschiderea acestui magazin, vom fi prezenti in fiecare oras reprezentativ situat in apropierea frontierei de vest a tarii noastre. Cu ajutorul noii tehnologii, sunt premise bune sa ne crestem vanzarile si catre clientii din tarile vecine.”, Dragos Paval – Presedinte Dedeman.

Materiale de baza in constructii, gresie si faianta, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, mobila, decoratiuni interioare, electrocasncie si electronice, utilaje, scule electrice, accesorii si produse pentru gradina sunt prezente pe rafturile magazinului, intr-o aranjare intuitiva si complementara, la un bun raport calitate-pret, astfel incat sa acopere toate gusturile, nevoile si asteptarile celor care isi construiesc sau isi amenajeaza caminul sau gradina.

Pentru si mai multe detalii privind produsele comercializate, clientii din Oradea pot descarca si folosi aplicatia Dedeman pentru mobil care, printr-o simpla scanare a codului de bare de pe eticheta de pret a produsului, ofera toate informatiile si caracteristicile acestuia.

Printre serviciile auxiliare puse la dispozitia clientilor din Oradea se numara, la fel ca si in celelalte magazine din retea: serviciul de proiectare bai si bucatarii, mixare vopsele, comenzi speciale, confectionare perdele, livrarea marfurilor si retur produse.

In plus, oradenii care prefera sa faca online cumparaturile pot face acest lucru pe site-ul dedeman.ro sau cu ajutorul aplicatiei de mobil, de unde isi pot comanda produsele dorite pentru casa si gradina, iar acestea le vor fi livrate acasa.
 
Prin inaugurarea magazinului din Oradea compania Dedeman mai face un pas in procesul de expansiune ce vizeaza atingerea unui numar de 50 de magazine la nivel national.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Recrutarea si pastrarea angajatilor pregatiti pentru economia digitala devin tot mai mult factori critici pentru cresterea economica in Europa

Recrutarea si pastra...

Economia digitala va fi principalul motor care va stimula cresterea in Europa in anii urma...

Romania, un promotor al datelor deschise la nivel European

Romania, un promotor...

Presedintia Romaniei la Consiliul UE face un pas important pentru Piata Unica Digitala pri...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole