Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

WIRQUIN Romania va construi o noua fabrica de instalatii sanitare

Prezenta pe piata nationala inca din anul 1999, compania WIRQUIN Romania continua seria investitiilor majore in ceea ce priveste producerea echipamentelor sanitare inovatoare. Compania are in plan, in anul 2018, sa construiasca cea mai moderna fabrica de instalatii sanitare din tara. Proiectul va prinde contur in Bucuresti, pe o suprafata de minimum 10.000 de metri patrati.

“Investitia este motivata de necesitatea cresterii productiei, in conditiile in care produsele fabricate in Romania, in fabrica actuala, sunt exportate si in tari precum Bulgaria, Grecia, Croatia, Ungaria, Georgia, Iugoslavia sau Republica Moldova. Ne dorim ca noua fabrica sa fie dotata cu echipamente ultramoderne, la standarde europene. Finalizarea noii fabrici va duce  si la crearea de noi locuri de munca, un lucru important in conditiile in care rata somajului inca oscileaza in jurul valorii de 5 procente. Noi prevedem, pe termen lung, dublarea numarului de angajati. Exista o varianta optimista, potrivit careia noua constructie va fi gata pana la sfarsitul anului viitor”, a declarat Mihai Popovici (foto), director Dezvoltare WIRQUIN Romania.
 
WIRQUIN Romania a inregistrat cea mai spectaculoasa crestere din cadrul grupului

Anul 2017 se dovedeste a fi unul de succes pentru WIRQUIN Romania, compania reusind sa inregistreze o crestere cu 18% a cifrei de afaceri, fata de anul precedent. Principalele investitii au vizat realizarea ramelor incastrate si modernizarea liniei de injectie mase plastice.

“Comparativ cu subsidiarele WIRQUIN din alte tari, compania din Romania a cunoscut cea mai mare dezvoltare. Aici a fost concentrata cea mai mare parte a investitiilor, tot aici a fost pus pe picioare primul centru de excelenta al grupului, vizand zona productiei ramelor incastrate. Suntem compania care a inregistrat cea mai mare crestere in cadrul gupului si care se poate mandri cu cele mai spectaculoase rezultate din ultimii ani. Concret, cifra de afaceri a crescut de la 700.000 de euro, cat era in urma cu cinci ani, pana la aproximativ 4 milioane de euro, valoare pe care o inregistram in 2017”, a afirmat Mihai Popovici, director Dezvoltare WIRQUIN Romania, adaugand ca unul dintre obiectivele companiei vizeaza dublarea cifrei de afaceri in urmatorii cinci ani.

Pentru anul 2018, compania isi propune sa ramana un jucator de baza pe piata locala a producatorilor de echipamente sanitare, dar si in CEE (Europa Centrala si de Est), prin fabricarea de echipamente sanitare la preturi accesibile si de mecanisme inovatoare, cu un design atractiv.

De asemenea, pe termen mediu si scurt, compania vizeaza sa devina una dintre cele mai mari fabrici ale grupului WIRQUIN si sa isi dubleze cifra de afaceri in urmatorii cinci ani.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

In serviciile de ”Soft FM” diferenta o fac oamenii si comunicarea

In serviciile de ”So...

Domeniul de Facility Management (FM) acopera o varietate mare de servicii. In functie de p...

Orasul inteligent nu e un moft, e o necesitate

Orasul inteligent nu...

In luna iunie 2018 a fost publicat clasamentul celor mai „inteligente” orase din lume. Adi...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole