Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Oficial in functiunea: Aplicatia PROFI este disponibila incepand de astazi

Desi va fi lansata maine, pe 1 aprilie, aceasta NU este o gluma - incepand de astazi, consumatorii beneficiaza de Aplicatia Profi, cea mai recenta facilitate oferita de reteaua de retail cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.

“Ne bucuram sa facem inca si mai prietenoasa experienta de cumparare din magazinele noastre, oferindu-le consumatorilor un plus de beneficii aliniate la cele mai recente tendinte din retailul alimentar modern si digitalizare,†a declarat Pawel Musial, Directorul general al Profi Rom Food.

Disponibila deja de cateva luni pentru testari in versiunea beta, aplicatia este apreciata de public: aproape 200.000 de oameni apeleaza la ea pentru cumparaturile lor de fiecare zi. Dar ce o face sa fie atat de populara?

Sa fie oare jocurile care iti permit sa castigi produse daca pur si simplu apesi butonul de start si… ai noroc? Foarte posibil, de vreme ce aceasta pare sa fie prima aplicatie din retailul alimentar care ofera astfel de satisfactii in zona instant gratification din Romania.

Ceea ce evident ii atrage pe multi sunt ofertele prezentate clar, pe care fiecare le gaseste in magazinul pe care, in aplicatie, l-a desemnat ca preferat. Stand comod acasa cu telefonul in mana sau in timp ce-ti faci efectiv cumparaturile la magazin, te uiti repede la aceste oferte si selectezi produsele pe care le doresti. Cand ajungi la casa, te bucuri platindu-le cu mai putin decat pretul lor la raft.

Este posibil ca atractia sa vina si de la bonusurile pe care, ca toata lumea, le primeste prin simpla utilizare a aplicatiei, sub forma de sume care, in anumite conditii, cresc pe masura ce iti faci cumparaturile.

Ca sa te bucuri de aceste beneficii nu trebuie decat sa-ti creezi un cont in aplicatie si apoi, cu ea deschisa, sa scanezi de fiecare data codul QR afisat la casa inainte de a incepe casierul sa-ti marcheze cumparaturile. Din acest moment, poti sa nu-ti mai faci griji nici in privinta bonului caci, daca il pierzi cumva, il vei gasi memorat in aplicatie alaturi de toate celelalte pe care le-ai achitat de cand ai inceput sa o folosesti.

In caz ca doresti sa stii ce campanie se deruleaza in zona ta, un tab distrinct de pe ecranul principal ti-o va arata cu toate detaliile necesare.

Sau poate ca esti o persoana empatica si doresti sa ajuti ucrainenii care au ajuns la noi fugind din calea ororilor razboiului din tara lor. Daca asa stau lucrurile, tot pe ecranul principal al aplicatiei tabul ‘Ajutor Ucraina’ te va duce pe pagina unde iti poti inregistra oferta de ajutor, iar ea va aparea in ucraineana, rusa, engleza si romana.  

Este posibil sa vrei sa ajungi si la alte magazine decat la cel preferat, dar nu stii unde se afla acestea. Ei bine, aplicatia te ajuta sa le gasesti pe cele din zona ta sau din alte parti, dovedindu-se un instrument foarte util cand doresti sa navighezi cu usurinta prin reteaua Profi.

Iar nu in cele din urma, daca intr-o zi se intampla sa nu stii exact ce ai vrea sa faci de mancare pentru tine si ai tai, ei bine, in josul paginii principale o lista de sugestii si retete tentante se actualizeaza in permanenta si asteapta sa fie parcursa de privirea ta cercetatoare.

Desigur, mai sunt multe de spus despre aplicatie, asa ca…

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences