Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

PROFI a devenit partener principal al Federatiei Romane de Handbal

La inceputul acestui an, magazinele Profi au devenit partener principal al Federatiei Romane de Handbal (F.R.H.), ridicand acum la cel mai inalt nivel sustinerea pe care o acorda handbalului de la noi inca din 2016.

Citește mai departe...

Dedeman deschide pe 17 decembrie magazinul cu numarul 57 la Campulung Moldovenesc

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, inaugureaza vineri, 17 decembrie, un nou magazin la Campulung Moldovenesc.

Cel mai nou magazin Dedeman este situat pe Calea Transilvaniei nr. 180, pe un teren cu o suprafata de peste 42.000 mp si este rezultatul unei investitii de aproximativ 10 milioane de euro.

Citește mai departe...

Dedeman inaugureaza vineri, 3 septembrie, un nou magazin langa Ploiesti

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide pe 3 septembrie la Blejoi magazinul cu numarul 56.

Noul magazin Dedeman, situat in apropiere de municipiul Ploiesti, in comuna Blejoi, a creat 190 de locuri de munca si a presupus o investitie totala de 14 milioane de euro.

Citește mai departe...

Hornbach Cluj-Napoca, al doilea magazin de tip DYI ce va fi livrat de Optim Project Management

Optim Project Management va livra cel de-al doilea magazin de tip DYI din Romania pentru Hornbach, receptia cu autoritatile avand loc in Cluj-Napoca.

Compania a fost numita de Hornbach Romania la mijlocul anului 2020 ca manager de proiect pentru noua dezvoltare, livrand cu success catre retailerul german in toamna aceluiasi an magazinul DYI de 12.000 mp din Oradea.

Citește mai departe...

PROFI se extinde in Bucuresti, cu acordul Consiliului Concurentei

Zece noi magazine PROFI se deschid in curand in Bucuresti ca urmare a autorizarii de catre Consiliul Concurentei a tranzactiei prin care PROFI preia tot atatea spatii comerciale de la Pronto Mobile SRL.

Citește mai departe...

Pascal Buehler, noul Country Commercial Lead, divizia Consumer Health a companiei Bayer

Pascal Buehler preia conducerea Diviziei Consumer Health a companiei Bayer din regiune de la predecesorul sau, Mike Seidel

Incepand cu 1 iunie 2021, Pascal Alexander Buehler preia conducerea Bayer Consumer Health din Romania, Bulgaria si Republica Moldova de la Mike Seidel, care va continua ca Head of Marketing and Sales Operations in cadrul Diviziei Consumer Health, cu sediul in Leverkusen, Germania.

Citește mai departe...

Compania Dedeman inaugureaza pe 9 aprilie la Sfantu Gheorghe magazinul cu numarul 55

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide vineri, 9 aprilie, un nou magazin in orasul Sfantu Gheorghe.

Noul magazin Dedeman este situat pe Strada Lunca Oltului, pe un teren cu o suprafata totala de peste 21.500 mp si face parte din complexul comercial Sepsi Value Center. Valoarea investitiei se ridica la suma de 11.5 milioane de euro.

Citește mai departe...

Monica Hodor este noul director general al Companiilor E-Distributie

Monica Hodor, fost director de Dezvoltare a Retelelor in cadrul diviziei Globale de Infrastructura & Retele a Grupului Enel, a preluat la inceputul lunii februarie functia de director general al companiilor E-Distributie din Romania, responsabile pentru gestionarea retelelor de distributie de energie electrica din zonele Banat, Dobrogea si Muntenia Sud. Gino Celentano, care a condus activitatile de distributie ale Enel din Romania incepand cu luna mai 2019, va prelua o alta pozitie in cadrul Grupului Enel.

Citește mai departe...

PROFI a inaugurat primul sau depozit cu temperatura negativa

In aceasta saptamana, reteaua Profi a inceput primele livrari de marfa catre magazine de la noul sau depozit, primul care acopera atat produse proaspete, cat si congelate.
 
“Este primul nostru astfel de depozit, dar el va fi urmat si de altele,” a declarat Pawel Musial, directorul general Profi. “In 2022 vom avea depozite cu temperatura negativa in intreaga tara. Ele vor fi independente si vor avea posibilitatea sa atraga pana si mici furnizori locali care nu detin o astfel de infrastructura proprie.”

Citește mai departe...

Dedeman deschide pe 23 septembrie la Calarasi magazinul cu numarul 54 al retelei

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide miercuri, 23 septembrie, un nou magazin la Calarasi.

Investitia totala se ridica la suma de 12 milioane de euro si include valoarea de achizitie a terenului de 4,7 hectare situat pe Strada Bucuresti, a lucrarilor de constructie, amenajarea magazinului si a zonei exterioare, utilajele si echipamentele necesare desfasurarii activitatii, dar si stocurile de produse pregatite pentru primii clienti.

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

7 metode de generare a oportunitatilor de vanzare online

7 metode de generare...

Vanzarile online sunt complet diferite comparativ cu cele fata-in-fata. Cu exceptia cazulu...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole