Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Banca Transilvania va achizitiona Idea::Bank si celelalte companii cu brandul IDEA in Romania

Banca Transilvania va achizitiona actiunile detinute de grupul polonez Getin Holding la Idea::Bank, Idea::Leasing si Idea::Broker de Asigurare. Acordul de achizitie a fost semnat, iar pana la primirea aprobarii BNR si a Consiliului Concurentei entitatile IDEA isi vor desfasura activitatea independent. Valoarea tranzactiei este de 213 milioane de lei (43 de milioane de euro).

Citește mai departe...

Actionarii Bancii Transilvania au aprobat fuziunea BT – Bancpost

Data fuziunii celor doua banci este 31 decembrie 2018

Actionarii Bancii Transilvania au aprobat in cadrul Adunarii Generale Extraordinare de azi, 16 octombrie a.c., fuziunea BT – Bancpost, care va avea loc in 31 decembrie a.c.

“Multumesc actionarilor pentru increderea acordata prin aprobarea fuziunii. Avand la baza sinergiile Banca Transilvania – Bancpost si vazand rezultatele de pana acum avem incredere ca vom finaliza cu bine planul ambitios al integrarii in decembrie, cand cele doua banci vor fuziona”. - declara Horia Ciorcila (foto), Presedintele Consiliului de Administratie BT.

Citește mai departe...

Creditul cu buletinul, sau cum au trecut bancile de la extaz la agonie

Cu multi ani in urma, pe cand economia bubuia si romanul consuma, si gradul de indatorare al cetateanului de rand crestea, bancile acordau credite pe banda rulanta. Doar in baza unui act de identitate. Dar apoi a venit criza si lucrurile s-au schimbat iremediabil. Foarte multi romani au ajuns in situatia in care nu si-au mai platit ratele lunare si au ajuns pe listele rau-platnicilor, bancile au crescut dobanzile iar creditele au fost acordate tot mai greu spre deloc.

Citește mai departe...

De ce este necesar sa investesti intr-un program de salarii in 2018?

Fiecare companie se bazeaza pe oamenii ei. Acestia reprezinta motorul de functionare. In 2018 accentul intr-o organizatie este pus pe a veni in intampinarea angajatilor cu scopul de a le simplifica munca. Programele pe care le utilizezi pentru ca munca din companie sa fie una organizata, reprezinta unul dintre cele mai importante elemente ale afacerii tale. Erorile, documentele pierdute, intalnirile ratate au sanse mult mai mari sa apara daca folosesti un software invechit sau tabele Excel.

Citește mai departe...

Studiu EY: Noile prioritati ale bancilor sunt cresterea, digitalizarea si inovatia

• Implementarea unui program de transformare digitala este o prioritate de top pentru banci in anul 2018
• Doua treimi dintre banci estimeaza ca vor atinge maturizarea digitala sau ca vor deveni lideri digitali pana in 2020

85% dintre banci spun ca implementarea unui program de transformare digitala este o prioritate de afaceri pentru 2018, conform raportului EY Global Banking Outlook 2018. Decizia bancilor de a investi in tehnologie in urmatorii trei ani este in principal motivata de obiectivul acestora de a-si intari pozitia competitiva si cota de piata, de a-si creste capacitatea de a atrage si retine clienti si de a obtine reduceri de costuri si o crestere a eficientei operationale.

Citește mai departe...

Banca Transilvania si Eurobank Ergasias, acord pentru achizitionarea Bancpost, ERB Retail Services si ERB Leasing

Banca Transilvania va achizitiona de la Eurobank Group actiunile pe care le detine la Bancpost S.A., ERB Retail Services IFN S.A. si ERB Leasing IFN S.A., cele doua banci ajungand la un acord in acest sens.
 
Horia Ciorcila, Presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania, declara: “Achizitionarea Bancpost este o oportunitate pentru BT datorita potentialului de integrare cu businessul nostru.

Citește mai departe...

Cum sa faci rost de bani rapid pentru un business?

Un business inseamna multa munca si perseverenta in asa fel incat ideea cu care ai pornit la drum sa se transforme intr-un proiect valoros, aducator de profit. Cu toate acestea, orice business la inceput de drum are nevoie de finantare, asa ca fie apelezi la fonduri proprii, in cel mai bun caz, fie la un credit rapid care sa te ajute sa iti continui afacerea.

Citește mai departe...

Grupul Financiar Banca Transilvania intra in domeniul fintech

BT Investments a devenit actionar al companiei Timesafe, dezvoltatorul aplicatiei Pago

BT Investments, companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, a devenit actionar al companiei Timesafe, dezvoltatorul aplicatiei de plati Pago. Tranzactia a fost intermediata de BT Capital Partners, divizia de investment banking a Grupului Financiar Banca Transilvania si membru exclusiv in Romania al Oaklins, si de casa de avocatura DLA Piper.

Citește mai departe...

5 aspecte de stiut despre creditele IFN

Creditele de nevoi personale nu mai sunt de mult in trend atunci cand vine vorba despre rezolvarea problemelor financiare. Tot mai multi oameni devin adeptii contractarii de creditele oferite de Institutii Financiare Nebancare, iar aceasta crestere se datoreaza avantajelor pe care le ofera imprumuturile rapide. Pentru a intelege mai bine cum functioneaza creditele rapide, exista 5 aspecte principale ce trebuie explicate:

Citește mai departe...

Cum cresti profitabilitatea firmei tale

Intotdeauna exista loc de mai bine. Apar intrebari despre cum sa reduci costurile, sa cresti cifra de afaceri, productivitatea si eficienta. Te intrebi daca sa te extinzi, sa te axezi pe noi produse si servicii. O buna gestionare a costurilor poate conduce la profitabilitatea companiei tale, important este sa nu scazi calitatea produselor si a serviciilor oferite. Exista desigur cateva aspecte la care trebuie sa te uiti cu atentie:

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

7 metode de generare a oportunitatilor de vanzare online

7 metode de generare...

Vanzarile online sunt complet diferite comparativ cu cele fata-in-fata. Cu exceptia cazulu...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole