Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Pe ce sa ‚ÄĚpariezi‚ÄĚ ca sa castigi in marketingul B2B

Acordarea unei importante reduse marketingului in B2B este in continuare o realitate a mediului de afaceri romanesc. Din pacate, cu exceptia unor firme de dimensiuni mari sau medii, de multe ori multinationale, in servicii pentru afaceri interesul pentru marketing ramane unul secundar.

In calitate de consultant de marketing si business development intalnesc multi antreprenori din B2B care inteleg de ce este important sa faca marketing, dar mult mai putini sunt cei care aloca buget in mod relevant si care sunt preocupati sa aiba o functiune de marketing eficienta.

Cite»ôte mai departe...

Elementele esentiale in educatia copiilor pentru a infrunta provocarile viitorului

Cum definim succesul in viata, in secolul XXI? Acum 50 de ani, o cariera construita cu greu in acelasi loc de munca putea fi considerata o mare realizare. Prezentul ne arata insa ca stabilitatea nu este o garantie ca poti ajunge cineva, ci mai degraba o limitare. Cand vremurile sunt in continua schimbare dar sistemul de educatie a ramas in urma, abilitatea copiilor de a se adapta la orice provocare devine cruciala.

Nu putem prezice cum va arata lumea atunci cand copiii de astazi vor deveni adulti. Daca e sa judecam dupa ultimele decenii, lucrurile pe care le luam de bune astazi vor fi considerate depasite in 10 ani. Si atunci cum arata un sistem educational pregatit pentru ziua de maine? Studii aprofundate in teoria educatiei vorbesc despre capacitatea de le oferi copiilor instrumente in ton cu timpurile: abilitati personale, sociale si intelectuale capabile sa ii ajute pe cei mici sa isi construiasca singuri viziunea asupra vietii, stimuland in acelasi timp capacitatea de invatare si reinventare.

Cite»ôte mai departe...

Cum sa dezvolti o strategie de continut eficienta

Fie ca esti in faza de inceput cu marketingul de continut sau folosesti aceasta abordare de mai multa vreme, este bine ca intotdeauna sa revizuiesti strategia de continut pentru a te asigura ca este actualizata, inovativa si relevanta.

In era digitala, concurenta este mai mare ca oricand. Potrivit analizelor realizate de Institutul de Content Marketing, directorii de marketing din companiile centrate pe clienti spun ca, in 2018, au cheltuit 40% din bugetul lor pentru marketingul de continut, in crestere cu 17% fata de 2017.

Cite»ôte mai departe...

Companiile din productie, mari consumatoare de energie, pot primi pana la 80% fonduri europene pentru eficienta energetica

Ministerul Fondurilor Europene a prelungit sesiunea de depunere proiecte pe Programul Operational  Infrastructura Mare (Ordinul 990/28.05.2015, obiectivul specific 6.4) privind cresterea economiilor in consumul de energie primara produsa in sisteme de cogenerare de inalta eficienta energetica pana la 31 decembrie 2019.

http://mfe.gov.ro/wp-content/uploads/2019/06/9e5736ebdb87a768286dc88c502d1835.pdf

In cadrul acestuia vor fi finantate proiecte care au ca obiectiv implementarea uneia dintre actiunile din POIM de mai jos:
- Realizarea / modernizarea centralelor electrice de cogenerare de inalta eficienta (maximum 8 MWe) pe gaz natural si biomasa
- Realizarea / modernizarea centralelor electrice de cogenerare de inalta eficienta care utilizeaza gaze reziduale (maximum 8 MWe) provenite din procese industriale

Cite»ôte mai departe...

Cum se pot pregati companiile pentru investigatia ANSPDCP

Dupa o perioada de mai bine de un an de la intrarea in vigoare, pe 25 mai 2018, a Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (RGPD), asistam la o noua perioada de efervescenta declansata de primele amenzi aplicate pentru nerespectarea prevederilor RGPD de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal - ANSPDCP. Daca in 2017 si in primele luni ale lui 2018, companiile au investit resurse impresionante de timp si bani, in unele cazuri intr-un proces contra cronometru, pentru a se asigura ca se vor conforma la timp prevederilor legale, primul an de aplicabilitate a noului regulament european a fost unul mai degraba linistit.

Cite»ôte mai departe...

Guvernanta corporativa, centura de siguranta a companiilor

Pe masura ce ne apropiem de incheierea primei jumatati a anului 2019 si se apropie vacanta, companiile au ragazul de a reflecta si  la principiile si prioritatile guvernantei corporative, principii ce ar trebui sa se regaseasca in modul de conducere si coordonare al acestora.

Este un an electoral cu alegeri europarlamentare si care pregateste Romania pentru alegeri prezidentiale. Intr-o tara cu o economie stabila si cu predictibilitate fiscala aceste evenimente nu ar trebui sa afecteze guvernanta companiilor si in special a celor cu capital majoritar de stat. Mediul de business nu ar trebui sa fie impactat,guvernanta corporativa trebuie sa ramana un instrument al schimbarii modului de conducere al companiilor si motorul principal al unei economii durabile.

Cite»ôte mai departe...

Cum reduci costurile de operare ale cladirilor

Sistemele de management al cladirilor (Building Management System - BMS) reprezinta reteaua neuronala a cladirilor inteligente. Aceste sisteme le permit proprietarilor de cladiri si chiriasilor sa monitorizeze, sa mentina si sa gestioneze functiile mecanice, electrice si electromecanice din cadrul unei proprietatii.

Functiile BMS includ gestionarea sistemelor de incalzire, ventilatie si aer conditionat (HVAC), precum si functiunile de iluminat, securitate si siguranta. Poate cel mai mare avantaj al sistemului de management al cladirilor este capacitatea sa dovedita de a reduce consumul de energie si, prin urmare, de a economisi bani.

Cite»ôte mai departe...

Lumini si umbre in tabloul industriilor romanesti

Stiati ca firmele de productie industriala preconizeaza cifre de afaceri mai scazute in 2019 fata 2018? Sau ca 11% dintre firmele de constructii si imobiliare nu vor creste investitiile in 2019? Pe de alta parte companiile din comert isi continua cresterea si anul acesta, chiar daca intr-un ritm mai moderat. Si toate astea intr-un an in care economia Romaniei este estimat sa creasca cu 5,5%.

Cite»ôte mai departe...

Tehnici esentiale de crestere a conversiei vanzarilor online

Pentru o afacere care face vanzari online, un indicator extrem de important este rata conversiei. Renumita ‚Äúpalnie de vanzari‚ÄĚ are cinci sectiuni, care devin din ce in ce mai inguste, de la constientizare, la considerare, preferinta, achizitie si loializare.

Teoria este usor de inteles, dar punerea in practica a unui set coerent de tactici de marketing care sa ne aduca rate de conversie bune pe fiecare dintre aceste sectiuni nu este un lucru usor de facut. De aceea am facut o trecere in revista a modului in care poti creste conversia vanzarilor online.

Cite»ôte mai departe...

Tendinte care marcheaza domeniul de facilities management

Multa vreme spatiul de birouri al unei companii era doar locul in care angajatii isi desfasurau activitatea. Nu mai putin de 15 ani in urma nimic nu semnala importanta din ce in ce mai mare pe care o are acum managerul responsabil cu administrarea locatiei.

Acum stim ca functia de Facility Management (FM) conduce la integrarea proceselor din cadrul unei organizatii pentru a mentine si dezvolta serviciile care imbunatatesc eficienta activitatilor de baza ale companiei.

Cite»ôte mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Pe ce sa ‚ÄĚpariezi‚ÄĚ ca sa castigi in marketingul B2B

Pe ce sa ‚ÄĚpariezi‚ÄĚ c...

Acordarea unei importante reduse marketingului in B2B este in continuare o realitate a med...

Elementele esentiale in educatia copiilor pentru a infrunta provocarile viitorului

Elementele esentiale...

Cum definim succesul in viata, in secolul XXI? Acum 50 de ani, o cariera construita cu gre...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole