Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Elite Business Women: Unde merg afacerile romanesti in an Centenar?

Elite Business Women (https://elitewomen.org), comunitatea femeilor antreprenor din Romania invita femeile cu afaceri in Romania sa participe la una dintre cele mai asteptate intruniri de afaceri din cadrul evenimentelor de final de an – Afacerile Romanesti, la Centenar din cadrul Elite Business Club Bucuresti.

Citește mai departe...

Elite Business Women: Incep intrunirile de afaceri de toamna pentru femeile antreprenor din Romania

Antreprenoriatul feminin descopera noi trenduri de business de la cei mai influenti oameni de afaceri romani si straini

Elite Business Women (https://elitewomen.org), comunitatea femeilor antreprenor din Romania invita femeile cu afaceri in Romania sa participe la una dintre cele mai asteptate intruniri de afaceri din cadrul evenimentelor de toamna – Perspective pentru Afaceri in 2019, Elite Business Club Bucuresti.

Citește mai departe...

Aproape 200 de participanti la Digital Days, eveniment sustinut de Valoria

A doua editie a conferintei Digital Days, singurul eveniment de digital marketing din Oradea si din vestul Transilvaniei, s-a bucurat de participarea unui numar de aproximativ 200 de specialisti de marketing si oameni de afaceri in cele doua zile ale evenimentului care a avut loc pe 23 si 24 martie 2018.

Citește mai departe...

Expozitia Internationala GastroPan - editia a zecea Targu Mures, 19-22 aprilie 2018

Cea de-a zecea editie a expozitiei GastroPan, va avea loc la Targu Mures, in perioada 19-22 aprilie 2018, reunind cei mai importanti furnizori de tehnologii si solutii pentru panificatie, cofetarie si HoReCa . Cele patru zile ale expozitiei vor gazdui, in completarea programelor desfasurate in cadrul standurilor expozitionale si Concursurile GastroPan, recunoscute pentru acordarea premiilor Painea Anului si Tortul Anului .

Citește mai departe...

RSM Romania | Invitatie „Doing business after BEPS”

Avem placerea sa va invitam la „Doing Business After BEPS”, un eveniment organizat de RSM Romania, RSM UK, RSM US si British-Romanian Chamber of Commerce.

Datorita faptului ca masurile anti-BEPS (Base Erosion Profit Shifting) ale Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE) incep sa fie puse in aplicare la nivel mondial, companiile sunt expuse unui risc mai mare de control fiscal, obligatii fiscale, penalitati si dobanzi de intarziere, dubla impunere, si prejudiciu reputational.

Citește mai departe...

PKF Finconta si Business Mark va invita la: “Fiscalitate si Contabilitate. Aspecte practice”

PKF Finconta si BusinessMark au placerea sa va anunte organizarea evenimentului “Fiscalitate si Contabilitate. Aspecte practice” ce va avea loc pe 10 martie la Hotel Iaki in Constanta.

Evenimentul reuneste experti ce vor aborda teme precum: inchiderea exercitiului financiar, aspecte contabile vs. implicatii fiscale din perspectiva impozitului pe profit, cum ne pregatim sa nu fim parte dintr-o frauda de TVA;

Citește mai departe...

BD Audit Group in colaborare cu TOPCONTA.RO organizeaza un nou atelier cu tema: PFA sau nu?

Atelierul se adreseaza tuturor intreprinzatorilor din Romania care desfasoara activitati economice sub forma de persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau cabinete individuale profesioniste (medici, avocati, juristi, executori judecatoresti, topografi etc.).

Tema atelierului:
A fi sau a nu fi PFA? Ce avantaje si dezavantaje sunt pentru ele? Ce venituri sunt impozabile si ce nu? Ce cheltuieli sunt deductibile si ce nu?

Citește mai departe...

Atelier by BD AUDIT GROUP: ONG-urile- activitati economice versus non-economice. Implicatii fiscale - 16 feb 2017

BD Audit Group si TOPCONTA.RO organizeaza o sesiune de networking adresata ONG-urilor din Romania avand ca tema "Ce au voie si ce nu ONG-urile sa faca in Romania si care sunt implicatii fiscale, juridice si contabile?"

Locul de desfasurare: Atelierul de contabilitate si fiscalitate – Str. Maguricea nr. 11 bl. 3K ap. 1 int. 1C sector 1 Bucuresti.

Citește mai departe...

Atelier de Fiscalitate - Noutatile anului 2017

BD Audit Group in colaborare cu TOPCONTA.RO organizeaza o noua sesiune de Networking cu tema - Noutatile Fiscale 2017

Panelul 1 - Sistemul de impozitare a microintreprinderilor in 2017. Cazuri practice de trecere de la impozit pe profit la impozitul pe venitul microintreprinderilor.

Citește mai departe...

Andra Musatescu invites you to join the International Technology Law Association (ITechLaw Association)

Dear Sir/Madame,

I would like to invite you to join the International Technology Law Association (ITechLaw Association). I am the Vice-Chair of the Eastern European Committee of ITechLaw Association.

Established in 1971, ITechLaw is proud to have a truly global membership of lawyers specializing in technology law, covering six continents and more than sixty countries.

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Tendinte care marcheaza domeniul de facilities management

Tendinte care marche...

Multa vreme spatiul de birouri al unei companii era doar locul in care angajatii isi desfa...

Obligativitatea de raportare catre ANRE, pana la 30 aprilie 2019, a Declaratiei de Consum si serviciile reglementate de Manager Energetic

Obligativitatea de r...

A. Obligativitatea de raportare catre ANRE a Declaratiei de Consum Conform Legii Eficiente...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole