Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Maple Bear anunta primul sau parteneriat european, la Sibiu. Scoala canadiana Maple Bear deschide prima franciza la Sibiu

Scoala canadiana Maple Bear deschide prima franciza in orasul Sibiu, incepand cu anul scolar 2019-2020. Metodologia educationala canadiana va fi implementata la nivel prescolar, in cadrul gradinitei Fram.

Citește mai departe...

Crescut in orfelinate, acum ajuta copiii si batranii nevoiasi

Este povestea unui tanar din Bucuresti, abandonat de parinti si trecut prin leaganele de copii inca din primele zile de viata. Marcat de suferintele prin care a trecut, acum se preocupa de nevoile orfanilor, dar si a batranilor napastuiti de soarta.

Este povestea unui tanar din Bucuresti, abandonat de parinti si trecut prin leaganele de copii inca din primele zile de viata. Marcat de suferintele prin care a trecut, acum se preocupa de nevoile orfanilor dar si a batranilor napastuiti de soarta.

Citește mai departe...

Elite Business Women: Unde merg afacerile romanesti in an Centenar?

Elite Business Women (https://elitewomen.org), comunitatea femeilor antreprenor din Romania invita femeile cu afaceri in Romania sa participe la una dintre cele mai asteptate intruniri de afaceri din cadrul evenimentelor de final de an – Afacerile Romanesti, la Centenar din cadrul Elite Business Club Bucuresti.

Citește mai departe...

Elite Business Women: Incep intrunirile de afaceri de toamna pentru femeile antreprenor din Romania

Antreprenoriatul feminin descopera noi trenduri de business de la cei mai influenti oameni de afaceri romani si straini

Elite Business Women (https://elitewomen.org), comunitatea femeilor antreprenor din Romania invita femeile cu afaceri in Romania sa participe la una dintre cele mai asteptate intruniri de afaceri din cadrul evenimentelor de toamna – Perspective pentru Afaceri in 2019, Elite Business Club Bucuresti.

Citește mai departe...

Aproape 200 de participanti la Digital Days, eveniment sustinut de Valoria

A doua editie a conferintei Digital Days, singurul eveniment de digital marketing din Oradea si din vestul Transilvaniei, s-a bucurat de participarea unui numar de aproximativ 200 de specialisti de marketing si oameni de afaceri in cele doua zile ale evenimentului care a avut loc pe 23 si 24 martie 2018.

Citește mai departe...

Expozitia Internationala GastroPan - editia a zecea Targu Mures, 19-22 aprilie 2018

Cea de-a zecea editie a expozitiei GastroPan, va avea loc la Targu Mures, in perioada 19-22 aprilie 2018, reunind cei mai importanti furnizori de tehnologii si solutii pentru panificatie, cofetarie si HoReCa . Cele patru zile ale expozitiei vor gazdui, in completarea programelor desfasurate in cadrul standurilor expozitionale si Concursurile GastroPan, recunoscute pentru acordarea premiilor Painea Anului si Tortul Anului .

Citește mai departe...

RSM Romania | Invitatie „Doing business after BEPS”

Avem placerea sa va invitam la „Doing Business After BEPS”, un eveniment organizat de RSM Romania, RSM UK, RSM US si British-Romanian Chamber of Commerce.

Datorita faptului ca masurile anti-BEPS (Base Erosion Profit Shifting) ale Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE) incep sa fie puse in aplicare la nivel mondial, companiile sunt expuse unui risc mai mare de control fiscal, obligatii fiscale, penalitati si dobanzi de intarziere, dubla impunere, si prejudiciu reputational.

Citește mai departe...

PKF Finconta si Business Mark va invita la: “Fiscalitate si Contabilitate. Aspecte practice”

PKF Finconta si BusinessMark au placerea sa va anunte organizarea evenimentului “Fiscalitate si Contabilitate. Aspecte practice” ce va avea loc pe 10 martie la Hotel Iaki in Constanta.

Evenimentul reuneste experti ce vor aborda teme precum: inchiderea exercitiului financiar, aspecte contabile vs. implicatii fiscale din perspectiva impozitului pe profit, cum ne pregatim sa nu fim parte dintr-o frauda de TVA;

Citește mai departe...

BD Audit Group in colaborare cu TOPCONTA.RO organizeaza un nou atelier cu tema: PFA sau nu?

Atelierul se adreseaza tuturor intreprinzatorilor din Romania care desfasoara activitati economice sub forma de persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau cabinete individuale profesioniste (medici, avocati, juristi, executori judecatoresti, topografi etc.).

Tema atelierului:
A fi sau a nu fi PFA? Ce avantaje si dezavantaje sunt pentru ele? Ce venituri sunt impozabile si ce nu? Ce cheltuieli sunt deductibile si ce nu?

Citește mai departe...

Atelier by BD AUDIT GROUP: ONG-urile- activitati economice versus non-economice. Implicatii fiscale - 16 feb 2017

BD Audit Group si TOPCONTA.RO organizeaza o sesiune de networking adresata ONG-urilor din Romania avand ca tema "Ce au voie si ce nu ONG-urile sa faca in Romania si care sunt implicatii fiscale, juridice si contabile?"

Locul de desfasurare: Atelierul de contabilitate si fiscalitate – Str. Maguricea nr. 11 bl. 3K ap. 1 int. 1C sector 1 Bucuresti.

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Pe ce sa ”pariezi” ca sa castigi in marketingul B2B

Pe ce sa ”pariezi” c...

Acordarea unei importante reduse marketingului in B2B este in continuare o realitate a med...

Elementele esentiale in educatia copiilor pentru a infrunta provocarile viitorului

Elementele esentiale...

Cum definim succesul in viata, in secolul XXI? Acum 50 de ani, o cariera construita cu gre...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole