Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Expozitia Internationala GastroPan - editia a zecea Targu Mures, 19-22 aprilie 2018

Cea de-a zecea editie a expozitiei GastroPan, va avea loc la Targu Mures, in perioada 19-22 aprilie 2018, reunind cei mai importanti furnizori de tehnologii si solutii pentru panificatie, cofetarie si HoReCa . Cele patru zile ale expozitiei vor gazdui, in completarea programelor desfasurate in cadrul standurilor expozitionale si Concursurile GastroPan, recunoscute pentru acordarea premiilor Painea Anului si Tortul Anului .

Citește mai departe...

RSM Romania | Invitatie „Doing business after BEPS”

Avem placerea sa va invitam la „Doing Business After BEPS”, un eveniment organizat de RSM Romania, RSM UK, RSM US si British-Romanian Chamber of Commerce.

Datorita faptului ca masurile anti-BEPS (Base Erosion Profit Shifting) ale Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE) incep sa fie puse in aplicare la nivel mondial, companiile sunt expuse unui risc mai mare de control fiscal, obligatii fiscale, penalitati si dobanzi de intarziere, dubla impunere, si prejudiciu reputational.

Citește mai departe...

PKF Finconta si Business Mark va invita la: “Fiscalitate si Contabilitate. Aspecte practice”

PKF Finconta si BusinessMark au placerea sa va anunte organizarea evenimentului “Fiscalitate si Contabilitate. Aspecte practice” ce va avea loc pe 10 martie la Hotel Iaki in Constanta.

Evenimentul reuneste experti ce vor aborda teme precum: inchiderea exercitiului financiar, aspecte contabile vs. implicatii fiscale din perspectiva impozitului pe profit, cum ne pregatim sa nu fim parte dintr-o frauda de TVA;

Citește mai departe...

BD Audit Group in colaborare cu TOPCONTA.RO organizeaza un nou atelier cu tema: PFA sau nu?

Atelierul se adreseaza tuturor intreprinzatorilor din Romania care desfasoara activitati economice sub forma de persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau cabinete individuale profesioniste (medici, avocati, juristi, executori judecatoresti, topografi etc.).

Tema atelierului:
A fi sau a nu fi PFA? Ce avantaje si dezavantaje sunt pentru ele? Ce venituri sunt impozabile si ce nu? Ce cheltuieli sunt deductibile si ce nu?

Citește mai departe...

Atelier by BD AUDIT GROUP: ONG-urile- activitati economice versus non-economice. Implicatii fiscale - 16 feb 2017

BD Audit Group si TOPCONTA.RO organizeaza o sesiune de networking adresata ONG-urilor din Romania avand ca tema "Ce au voie si ce nu ONG-urile sa faca in Romania si care sunt implicatii fiscale, juridice si contabile?"

Locul de desfasurare: Atelierul de contabilitate si fiscalitate – Str. Maguricea nr. 11 bl. 3K ap. 1 int. 1C sector 1 Bucuresti.

Citește mai departe...

Atelier de Fiscalitate - Noutatile anului 2017

BD Audit Group in colaborare cu TOPCONTA.RO organizeaza o noua sesiune de Networking cu tema - Noutatile Fiscale 2017

Panelul 1 - Sistemul de impozitare a microintreprinderilor in 2017. Cazuri practice de trecere de la impozit pe profit la impozitul pe venitul microintreprinderilor.

Citește mai departe...

Andra Musatescu invites you to join the International Technology Law Association (ITechLaw Association)

Dear Sir/Madame,

I would like to invite you to join the International Technology Law Association (ITechLaw Association). I am the Vice-Chair of the Eastern European Committee of ITechLaw Association.

Established in 1971, ITechLaw is proud to have a truly global membership of lawyers specializing in technology law, covering six continents and more than sixty countries.

Citește mai departe...

Cea de-a XII-a editie a Conferintei Dreptului Afacerilor - Drept societar, drept fiscal si insolventa

Editura C.H. Beck, in parteneriat cu SCA Piperea si Asociatii si Facultatea de Drept a organizat vineri 20 si respectiv sambata 21 mai, cea de-a XII-a editie a Conferintei Dreptului Afacerilor - Drept societar, drept  fiscal si insolventa, eveniment dedicat practicienilor dreptului (avocati, practicieni in insolventa, magistrati, executori judecatoresti, notari, registratori de proprietate, recuperatori de creante), dar si oamenilor de afaceri, sindicatelor si patronatelor.

Citește mai departe...

Editura C.H. Beck organizeaza Conferinta Dreptul Afacerilor

Editura C.H. Beck, in parteneriat cu SCA Piperea si Asociatii continua traditia ultimilor 11 ani, cu editia a XII-a a Conferintei Dreptului Afacerilor, in perioada 20-21 mai 2016, la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Drept, sala Aula Magna.

Conferinta Dreptul Afacerilor 2016 - Drept societar, drept fiscal si insolventa - constituie un prilej de analiza si dezbatere a aspectelor de noutate din viata societatilor care sunt confruntate, si anul acesta cu o noua modificare masiva a legislatiei, de data aceasta cea din domeniul fiscal – intrarea in vigoare la 1 ianuarie 2016 a Noului Cod fiscal.

Citește mai departe...

Noul Cod Fiscal – modificari, perspective, impact

In contextul augmentarii contenciosului fiscal si a cresterii complexitatii cauzelor fiscale, respectiv in contextul creat de intrarea in vigoare, la 1 ianuarie 2016, a unui nou Cod fiscal si a unui nou Cod de procedura fiscala, Lupu & Partners organizeaza conferinta “NOUL COD FISCAL – MODIFICARI, PERSPECTIVE, IMPACT”, ce va avea loc in perioada 29 – 30 martie 2016 in incinta Hotel Novotel.

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Constantin Magdalina: Mos Craciun in economie

Constantin Magdalina...

Consacrat drept un batranel care imparte daruri celor mici, Mos Craciun este un simbol ce ...

Studiu EY: Organizatiile se confrunta cu riscuri mari generate de atacurile cibernetice; metodele obisnuite de atac au inca succes

Studiu EY: Organizat...

- 56% dintre organizatiile sondate sunt ingrijorate de cresterea atacurilor cibernetice si...

alte-articole

pastila-de-joi

Se intorc pasarile calatoare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat vineri ca, in urma intrarii in vigoare a Le...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole