Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Clifford Chance Badea a asistat Enel Green Power Romania in legatura cu achizitia unui portofoliu solar de 90 MW de la grupul grec Mytilineos

Firma de avocatura Clifford Chance Badea a asistat Enel Green Power Romania intr-o tranzactie privind achizitionarea a doua ferme solare din sud-estul Romaniei de la grupul grec Mytilineos - o ferma solara de 63 MW pregatita pentru constructie si o ferma solara de 26 MW in curs de dezvoltare, tranzactie care se incadreaza in strategia Enel de a accelera tranzitia catre energia regenerabila in Romania.

Citește mai departe...

Daniel Ortiz este noul Director general al Enel X Romania

Daniel Ortiz, fost coordonator al activitatii Business-to-Consumer (B2C) Iberia, Endesa X, a preluat la inceputul lunii mai functia de director general al Enel X Romania, companie dedicata dezvoltarii de produse inovatoare si solutii digitale pentru orase, case, industrii sau mobilitate electrica. Marius Chiriac, cel care a condus compania inca de la lansarea acesteia in Romania, din noiembrie 2018, a preluat functia de director general al Enel Energie si Enel Energie Muntenia

Citește mai departe...

Marius Chiriac este noul director general al Enel Energie si Enel Energie Muntenia

Marius Chiriac, fostul coordonator al activitatii Enel X Romania, a preluat la inceputul lunii mai functia de director general al companiilor Enel Energie si Enel Energie Muntenia, care detin impreuna cel mai mare portofoliu de clienti pe piata concurentiala de energie electrica din Romania. Michele Abbate, cel care a condus companiile de furnizare de energie electrica si gaze naturale ale grupului Enel in Romania incepand cu luna septembrie 2017, va prelua o alta pozitie in cadrul Grupului Enel.

Citește mai departe...

Ce tendinte vor marca sectorul energetic in anul 2021?

Eficienta energetica este importanta pentru companiile din numeroase domenii de activitate: productie industriala, distributie si logistica, constructii si imobiliare etc. Performantele eficientizarii energetice tin de calitatea echipamentelor folosite, dar si de capacitatea de a le intretine in stare buna de functionare, iar aici tehnologiile digitale si senzoristica sunt de mare ajutor.

Citește mai departe...

Enel X Romania a pus in functiune sase statii de incarcare a vehiculelor electrice in Constanta

Enel X Romania, parte a Enel X, divizia de servicii energetice avansate a Grupului Enel, a pus in functiune primele sase statii de incarcare a vehiculelor electrice in orasul Constanta. Reteaua dezvoltata de companie in Romania a ajuns astfel la 53 de statii, respectiv 106 de puncte de incarcare.

Citește mai departe...

Modalitati de gestionare a cladirilor de birouri in anul 2021

Anul 2020 a adus o serie de schimbari radicale in toate domeniile de activitate si a influentat ireversibil modul in care traim, lucram si interactionam. In conditiile in care pandemia continua sa puna probleme in toate tipurile de spatii – industriale, comerciale, de birouri – managerii de facilitati au acum o responsabilitate considerabila in asigurarea sigurantei sanitare. Aceasta asteptare le ofera momentul oportun pentru a actualiza sistemele interne si pentru a duce procesele de gestionare a facilitatilor la nivelul urmator.

Citește mai departe...

Tendinte in managementul facilitatilor in anul 2021

De ce este important sa cunoasteti tendintele din domeniul managementului facilitatilor care se vor accentua in 2021? Deoarece va trebui sa decideti cum sa le integrati in strategia companiei precum si in tacticile operationale pentru a alinia obiectivele cu elementele emergente din piata pentru a implementa la timp proiecte si programe noi.

Citește mai departe...

Cum asiguram securitatea sistemelor de management al cladirilor

Securitatea informatica este un subiect care ii tine pe manageri pe ganduri noaptea, iar adevarul este ca orice sistem conectat la internet este expus riscului - inclusiv un sistem de automatizare a cladirilor (BMS).

Citește mai departe...

Sanatatea si bunastarea ocupantilor cladirilor de birouri

Multa lumina naturala, sisteme de iluminat inteligente, un confort termic mai bun si o calitate sporita a aerului din interior sunt aspecte cruciale ale imbunatatirii sanatatii si starii de bine a ocupantilor unei cladiri.

Chiar si in pandemie avem colegi care petrec timp in la birou, iar impactul modului de proiectare si intretinere a sistemelor cladirii asupra sanatatii umane este bine documentat. Modul in care este constituit spatiul de birouri poate contribui la sanatatea ocupantilor si, de aici, la atragerea si retentia chiriasilor: un lucru dorit de proprietarii de cladiri.

Citește mai departe...

Cum pot deveni cladirile spatii cu conditii sanitare de incredere

Acum, mai mult ca niciodata ne dorim ca spatiile in care ne desfasuram activitatile sa fie cat mai sigure din punct de vedere sanitar. Astfel, in acest material voi detalia cateva tehnici prin care cladirile de birouri, hotelurile, spatiile comerciale, si nu numai, pot deveni mai sigure din punctul de vedere al conditiilor sanitare.

Citește mai departe...

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

7 metode de generare a oportunitatilor de vanzare online

7 metode de generare...

Vanzarile online sunt complet diferite comparativ cu cele fata-in-fata. Cu exceptia cazulu...

Umidificarea spatiilor interioare poate reduce transmisia coronavirusului, precum si riscul de infectie

Umidificarea spatiil...

Un studiu recent arata ca prin cresterea umiditatii aerului din spatiile interioare se poa...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole