Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Dedeman inaugureaza vineri, 21 octombrie, un nou magazin in Brasov

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide pe 21 octombrie in Brasov magazinul cu numarul 58.

Noul magazin Dedeman, situat la intrare in Cartierul Noua pe Calea Bucuresti a creat 202 locuri de munca si a presupus o investitie totala de 19 milioane de euro.

Aceasta suma include valoarea de achizitie a terenului de aproximativ 5 hectare, cheltuielile pentru lucrarile de constructie, rafturile, obiectele de mobilier si materialele utilizate in amenajarea zonei comerciale, de birouri si a zonei exterioare, utilajele si echipamentele necesare desfasurarii activitatii, precum si valoarea stocului de produse pregatite pentru deschidere.

Suprafata construita a noului magazin este de 17.700 mp, dintre care circa 3.000 mp sunt alocati serei.

In zona de exterior au fost amenajate spatii verzi si o parcare incapatoare ce pune la dispozitie clientilor 437 de locuri.

“Primul magazin Dedeman din Brasov a fost inaugurat in anul 2010. De atunci si pana acum am crescut, am invatat, am planificat, am asezat magazine pe aproape intreaga harta a tarii si am aniversat cu mandrie 30 de ani de existenta. De aceea, astazi suntem pregatiti sa deschidem in acest oras portile unui nou magazin Dedeman care ne va permite sa fim mai accesibili pentru toti clientii nostri din municipiul Brasov si din localitatile vecine si totodata sa le oferim o experienta optima la cumparaturi intr-un magazin modern, spatios si prietenos cu mediul.†- Dragos PAVAL, Presedintele companiei Dedeman.

Inaugurat in miez de toamna, anotimpul pregatirilor pentru vremea rece, noul magazin din Brasov isi asteapta clientii cu sute de oferte speciale la produsele de sezon, dar si la produse destinate proiectelor de renovare, amenajare sau pentru activitati in aer liber.

Gama variata de produse este sustinuta de servicii complementare precum cele de mixare vopsele, confectionare perdele, livrare marfa, dar si de magazinul online (www.dedeman.ro), disponibil inclusiv in aplicatia mobila Dedeman.

In plus, in paginile de prezentare a produselor din cadrul magazinului online este indicata mai nou si localizarea exacta la raft pentru produsele disponibile in magazinul fizic (zona si deschidere). Astfel, clientii pot identifica rapid si cu usurinta in magazin produsele dorite, atunci cand timpul alocat cumparaturilor este limitat.

Pentru un plus de inspiratie, clientii pot apela si la DedeSign, un proiect online de design interior dezvoltat de companie, care propune incaperi mobilate si decorate in stilurile clasic, modern, multicolor sau glamour. Acestea sunt amenajate exclusiv cu produse comercializate in reteaua Dedeman si sunt prezentate in detaliu pe dedesign.dedeman.ro.

Magazinul Dedeman Brasov – Cartier Noua este prevazut cu o centrala electrica fotovoltaica care, odata ce va fi pusa in functiune, va genera energie electrica destinata exclusiv autoconsumului prin intermediul panourilor solare montate pe acoperisul magazinului. Puterea totala instalata este de aproximativ 400 kWp.

Noul magazin pune la dispozitia clientilor si o statie de incarcare a masinilor electrice unde pot fi incarcate simultan 2 autoturisme.

Dedeman Brasov – Cartier Noua este primul magazin inaugurat de companie in 2022.

Urmatorul magazin Dedeman care isi va deschide portile anul acesta va fi cel din municipiul Barlad.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences