Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Un nou Chief Financial Officer la Orange Romania din luna mai

Orange Romania anunta cea mai noua numire din cadrul planului de evolutie a echipei europene de conducere a grupului Orange. Incepand cu 1 mai 2016, Adela Guédon (foto) va fi noul director financiar al companiei, preluand functia de la Diego Martinez Lopez, care va deveni Chief Financial Officer la Orange Spania.

De-a lungul mandatului sau in Romania, Diego Martinez Lopez a avut un rol esential in coordonarea unor proiecte majore, precum contractul pentru acces la infrastructura fixa de banda larga, cel de consolidare a birourilor din Bucuresti si parteneriatul pentru zona de mentenanta a retelei. In aceasta perioada, Orange Romania a avut o performanta financiara solida, mentinandu-si veniturile pe o traiectorie ascendenta in conditiile presiunii exercitate atat de piata, cat si de reglementare si pastrandu-si profitabilitatea pentru a continua investitiile pe termen lung.

Cu 18 ani de cariera in domeniul financiar, Adela Guédon are o experienta vasta pe piata europeana de telecomunicatii si pe cea romaneasca in particular. Si-a inceput cariera la Orange Romania in 1997, unde a evoluat in scurt timp de la Junior Accountant pana la Corporate Finance Director, devenind cel mai tanar membru al Comitetului Executiv al companiei.

De nationalitate romano-franceza, Adela si-a largit constant aria de expertiza detinand diferite roluri in grupul Orange. In 2007 a preluat prima functie internationala - Chief Financial Officer la Orange Moldova, unde a jucat un rol semnificativ in conducerea programelor de eficientizare, in dezvoltarea si implementarea strategiei pentru achizitia si integrarea cu succes a unui furnizor de servicii de internet. In prezent, Adela este Controller al diviziei europene a grupului Orange, rol din care supervizeaza echipa internationala de controlling si activitati din sapte tari europene.

Evolutia profesionala a Adelei continua acum cu functia de Chief Financial Officer la Orange Romania, unde are misiunea de a sprijini consolidarea performantei financiare a companiei si dezvoltarea unor noi directii de business, precum serviciile de comunicare convergente si Orange Money.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Recrutarea si pastrarea angajatilor pregatiti pentru economia digitala devin tot mai mult factori critici pentru cresterea economica in Europa

Recrutarea si pastra...

Economia digitala va fi principalul motor care va stimula cresterea in Europa in anii urma...

Romania, un promotor al datelor deschise la nivel European

Romania, un promotor...

Presedintia Romaniei la Consiliul UE face un pas important pentru Piata Unica Digitala pri...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole