Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Un nou Chief Financial Officer la Orange Romania din luna mai

Orange Romania anunta cea mai noua numire din cadrul planului de evolutie a echipei europene de conducere a grupului Orange. Incepand cu 1 mai 2016, Adela Guédon (foto) va fi noul director financiar al companiei, preluand functia de la Diego Martinez Lopez, care va deveni Chief Financial Officer la Orange Spania.

De-a lungul mandatului sau in Romania, Diego Martinez Lopez a avut un rol esential in coordonarea unor proiecte majore, precum contractul pentru acces la infrastructura fixa de banda larga, cel de consolidare a birourilor din Bucuresti si parteneriatul pentru zona de mentenanta a retelei. In aceasta perioada, Orange Romania a avut o performanta financiara solida, mentinandu-si veniturile pe o traiectorie ascendenta in conditiile presiunii exercitate atat de piata, cat si de reglementare si pastrandu-si profitabilitatea pentru a continua investitiile pe termen lung.

Cu 18 ani de cariera in domeniul financiar, Adela Guédon are o experienta vasta pe piata europeana de telecomunicatii si pe cea romaneasca in particular. Si-a inceput cariera la Orange Romania in 1997, unde a evoluat in scurt timp de la Junior Accountant pana la Corporate Finance Director, devenind cel mai tanar membru al Comitetului Executiv al companiei.

De nationalitate romano-franceza, Adela si-a largit constant aria de expertiza detinand diferite roluri in grupul Orange. In 2007 a preluat prima functie internationala - Chief Financial Officer la Orange Moldova, unde a jucat un rol semnificativ in conducerea programelor de eficientizare, in dezvoltarea si implementarea strategiei pentru achizitia si integrarea cu succes a unui furnizor de servicii de internet. In prezent, Adela este Controller al diviziei europene a grupului Orange, rol din care supervizeaza echipa internationala de controlling si activitati din sapte tari europene.

Evolutia profesionala a Adelei continua acum cu functia de Chief Financial Officer la Orange Romania, unde are misiunea de a sprijini consolidarea performantei financiare a companiei si dezvoltarea unor noi directii de business, precum serviciile de comunicare convergente si Orange Money.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

In serviciile de ”Soft FM” diferenta o fac oamenii si comunicarea

In serviciile de ”So...

Domeniul de Facility Management (FM) acopera o varietate mare de servicii. In functie de p...

Orasul inteligent nu e un moft, e o necesitate

Orasul inteligent nu...

In luna iunie 2018 a fost publicat clasamentul celor mai „inteligente” orase din lume. Adi...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole