Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Dedeman deschide magazinele din Baneasa si Hunedoara pe 14, respectiv 16 iunie

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, inaugureaza magazinele din Bucuresti – Baneasa si Hunedoara si ajunge astfel la 47 de unitati la nivel national.

Primul magazin inaugurat in acest an, cel de la Bucuresti - Baneasa, este si cel mai scump al retelei, investitia ridicandu-se la circa 36 de milioane de euro.

Dedeman Baneasa, care va fi deschis pe 14 iunie, are o suprafata construita de aproximativ 30.000 mp. Si, ca o noutate, pe langa parcarea supraterana cu 497 de locuri, dispune si de o parcare subterana cu 264 de locuri.

In noul punct de lucru din Bucuresti lucreaza 280 de angajati care au urmat un complex program de specializare, fiind astfel pregatiti sa ofere consiliere de calitate si sfaturi competente tuturor clientilor.

La numai doua zile dupa aceasta inaugurare, pe data de 16 iunie, va fi randul magazinului din Hunedoara sa isi primeasca primii clienti.

Acestia vor fi intampinati de o echipa de 168 de angajati ce au beneficiat, la randul lor, de un program de pregatire menit sa le ofere cunostintele necesare pentru a raspunde corect cerintelor hunedorenilor.

Ridicarea acestui nou magazin in Hunedoara, ce are o suprafata de vanzare de aproximativ 12.500 mp. Si dispune de o parcare supraterana de 313 locuri, a presupus o investitie de circa 11,5 milioane de euro.

Gratie acestei investitii hunedorenii vor avea la dispozitie un magazin dedicat constructiilor si amenajarilor interioare de tip DIY care se ridica la aceleasi standarde inalte de calitate cu care compania Dedeman si-a obisnuit clientii din intreaga tara.

“Este o premiera pentru noi sa deschidem doua magazine in aceeasi saptamana, dar clientii nostri din zona Baneasa si cei din Hunedoara merita acest efort. Multi dintre ei ne cunosc deja din celelalte magazine din Bucuresti respectiv Deva si suntem bucurosi ca acum am reusit sa aducem produsele si serviciile Dedeman mai aproape de ei.”, Dragos Paval, Presedinte Dedeman.

Avand in vedere ca cele doua inaugurari au loc la inceputul sezonului estival, rafturile magazinelor au fost pregatite cu sute de oferte speciale la produse pentru gradina (mobilier si utilaje), dar si pentru petrecerea timpului liber (sezlonguri si balansoare, piscine si pavilioane, gratare si produse pentru camping) iar clientii cu planuri mari vor descoperi solutiile complete pentru constructii si renovari (materiale de constructii, acoperisuri, varuri si vopsele, instalatii termice si instalatii sanitare, scule electrice etc.)

Din portofoliul celor doua noi magazine nu lipsesc nici serviciile auxiliare menite sa scurteze drumul de la plan la realitate: serviciul de proiectare bai si bucatarii, mixare vopsele, comenzi speciale, confectionare perdele, livrarea marfurilor si retur de produse.

Primele doua inaugurari din acest an aduc reteaua nationala Dedeman la un numar de 47 de magazine, cel putin alte doua unitati urmand sa fie deschise pana la finalul anului.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

In serviciile de ”Soft FM” diferenta o fac oamenii si comunicarea

In serviciile de ”So...

Domeniul de Facility Management (FM) acopera o varietate mare de servicii. In functie de p...

Orasul inteligent nu e un moft, e o necesitate

Orasul inteligent nu...

In luna iunie 2018 a fost publicat clasamentul celor mai „inteligente” orase din lume. Adi...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole