Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Dedeman deschide pe 23 septembrie la Calarasi magazinul cu numarul 54 al retelei

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide miercuri, 23 septembrie, un nou magazin la Calarasi.

Investitia totala se ridica la suma de 12 milioane de euro si include valoarea de achizitie a terenului de 4,7 hectare situat pe Strada Bucuresti, a lucrarilor de constructie, amenajarea magazinului si a zonei exterioare, utilajele si echipamentele necesare desfasurarii activitatii, dar si stocurile de produse pregatite pentru primii clienti.

Suprafata construita se intinde pe circa 12.700 mp, iar restul terenului este dedicat spatiilor verzi, zonei de receptie a marfii si celor 344 de locuri de parcare.

Inaugurarea Dedeman Calarasi are loc la numai 5 zile dupa deschiderea celui de-al saptelea magazin din capitala, situat pe Bulevardul Ghencea.

“Suntem cu adevarat recunoscatori pentru faptul ca intr-un an plin de provocari, am izbutit sa ne respectam planul de investitii si sa inauguram 4 magazine. Clientii nostri merita toate eforturile, mai ales ca, odata cu pandemia, apetitul acestora pentru renovari sau mici proiecte de bricolaj a crescut. Momentele delicate pot fi depasite mai usor daca facem lucruri care ne plac, care ne mentin mintea antrenata, ne motiveaza si ne dau un scop. Suntem siguri ca si in noul magazin din Calarasi, clientii Dedeman vor gasi idei si solutii optime pentru toate planurile lor, dar si pentru noile pasiuni.” - Dragos PAVAL, Presedintele companiei Dedeman.

La Dedeman Calarasi, clientii pot alege dintre cele peste 45.000 de produse pentru casa si gradina disponibile si in celelalte magazine din tara. Aproximativ 80% dintre acestea provin de la furnizori din Romania.

Pe langa produsele de calitate, sfaturile si consultanta de specialitate joaca de asemenea un rol esential in reusita oricarui proiect.

Pentru aceasta, cei 150 de angajati ai noului magazin au urmat programe de instruire adaptate fiecarui post si sunt pregatiti sa vina in sprijinul noilor clienti cu recomandari si solutii eficiente pentru planurile lor.

Nici inspiratia nu trebuie sa lipseasca atunci cand ne amenajam locuinta sau gradina. De aceea, si in interiorul magazinului Dedeman Calarasi au fost incluse un showroom de mobila (1.100 mp) si unul de gresie, faianta si mobilier de baie (1.150 mp), ce prezinta decoruri si idei utile pentru fiecare tip de incapere.

Pasionatii de gradinarit sau de activitati in aer liber pot alege dintre sutele de produse expuse imbietor in cei peste 2.200 mp alocati pentru sera si pergola.

Noul magazin pune la dispozitia clientilor si servicii complementare precum: livrare la domiciliu, proiectare bai si bucatarii, service si inchiriere scule, mixare vopsele sau confectionare perdele.

In plus, pentru realizarea proiectelor ambitioase, dar si a micilor lucrari care nu trebuie sa afecteze bugetul familiei, birourile de creditare din magazin propun solutii de finantare flexibile, special gandite pentru clientii Dedeman si pentru planurile acestora.

Compania Dedeman a deschis 4 noi magazine in acest an, 3 dintre acestea fiind inaugurate in luna septembrie.

Odata cu magazinul din Calarasi, Dedeman face inca un pas important in procesul de consolidare a prezentei sale la nivel national, bifand un nou judet pe harta tarii.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

7 metode de generare a oportunitatilor de vanzare online

7 metode de generare...

Vanzarile online sunt complet diferite comparativ cu cele fata-in-fata. Cu exceptia cazulu...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole