Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

E-Distributie Dobrogea investeste 12 milioane lei in modernizarea statiei de transformare Abator Constanta

E-Distributie Dobrogea a inceput o serie de lucrari de modernizare a statiei de transformare (inalta/medie tensiune) Abator din municipiul Constanta, proiectul de investitii avand o valoare de aproximativ 12 milioane de lei.

Statia de transformare 110/20/10 kV Abator a fost pusa in functiune in anul 1963 si alimenteaza cu energie electrica, prin intermediul retelei de medie si joasa tensiune, peste 25.000 de clienti casnici si societati comerciale din partea de sud a municipiului Constanta.

Lucrarile de modernizare au inceput in al treilea trimestru al anului 2017 si prevad inlocuirea echipamentelor existente pe toate nivelurile de tensiune, precum si a transformatorului de forta 20/10kV. Vor fi montate noi echipamente primare, cat si instalatii moderne de comanda, protectie, automatizare si servicii interne. De asemenea, vor fi inlocuite toate cablurile de circuite secundare si protectie, urmand sa fie refacuta instalatia de legare la pamant, precum si cea de protectie contra supratensiunilor atmosferice. Statia Abator este integrata in sistemul unificat E-Distributie prin echipamente si materiale noi, performante, corespunzatoare tehnologiilor moderne, agrementate tehnic si certificate din punct de vedere al sigurantei si securitatii muncii.  

Prin modernizarea statiei Abator Constanta se va asigura cresterea fiabilitatii, marirea gradului de siguranta in alimentarea consumatorilor cu energie electrica, precum si un confort energetic sporit. Lucrarea se va incheia anul viitor in luna iulie.

Proiectul face parte din amplul program de investitii derulat de companiile Enel din Romania pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite clientilor, modernizarea retelei si implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel.

Ca urmare a programelor ample de investitii in modernizarea retelelor, s-a imbunatatit semnificativ calitatea serviciilor, companiile E-Distributie ale grupului fiind in topul celor mai performanti operatori de distributie energie electrica din Romania. Conform raportarilor ANRE pe 2016, indicele SAIDI (durata medie a intreruperilor neplanificate pentru fiecare client) pentru E-Distributie Muntenia a fost de 172 minute, cel mai performant din tara, media nationala inregistrata fiind de 290 minute. E-Distributie Dobrogea si E-Distributie Banat si-au imbunatatit performantele si au ramas in topul celor mai performanti operatori din Romania, cu SAIDI de 217 minute, respectiv 245 de minute.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

7 metode de generare a oportunitatilor de vanzare online

7 metode de generare...

Vanzarile online sunt complet diferite comparativ cu cele fata-in-fata. Cu exceptia cazulu...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole