Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

3 secrete pentru organizarea perfecta a unei intalniri de afaceri

O intalnire de afaceri reusita inseamna rezultate concrete, benefice pentru toate partile participante. Insa modul in care decurge o conferinta tine foarte mult si de pregatirile pentru acest eveniment, de la mobilier la tehnologia din sala, de la transportul celor invitati la negocieri la gustarile pe care le oferi. Pentru a te asigura ca intalnirea pe care o organizezi va da roade, iar participantii vor pleca multumiti, ti-am pregatit o serie de sfaturi de care sa tii cont, pentru cele mai bune rezultate:

Tehnologie pe care sa te poti baza

In cadrul unei intalniri de afaceri cu potentiali investitori sau actionari, trebuie sa te poti baza pe solutii concrete si raspunsuri punctuale. De aceea, trebuie sa ai pregatita o prezentare bine documentata, pe care sa o poti parcurge alaturi de invitatii tai. Pentru asta, asigura-te ca ai la indemana un laptop foarte bun, ce poate fi conectat la un Smart TV sau la un videoproiector. In cazul unei intalniri mai mari, ce numara mai mult de 20 de participanti, un sistem audio foarte bun cu microfoane, boxe si statie este mai mult decat folositor. In cazul unei videoconferinte, fii pregatit pentru o conexiune buna la internet, si asigura-te ca dispui de un sistem de comunicare eficient, format din camera, laptop si eventual, microfoane.

Mobilier de calitate

Mobilierul din sala de conferinte poate fi cartea ta de vizita in fata unor oameni cu care te intalnesti pentru prima data. Un mobilier de calitate, format din scaune de conferinta confortabile si o masa cu un design modern, este prima impresie pe care o poti lasa invitatilor tai. Daca iti propui sa iti impresionezi potentialii parteneri cu un plan de afaceri indraznet, insa decorul in care alegi sa faci prezentarea are un aer demodat, cu scaune vechi si aparatura retro, ai putea pierde cateva puncte importante la capitolul credibilitate.

Transportul si serviciile de catering

Toti participantii trebuie sa ajunga la timp si in siguranta la intalnirea de afaceri pe care ai programat-o. Daca sunt investitori ce vin in oras special pentru a te cunoaste, atunci pune-le la dispozitie masina si sofer, pentru a-i prelua rapid de la aeroport sau de la gara. Totodata, in cazul in care intalnirea se intinde pe mai multe zile, ocupa-te si de cazarea lor la un hotel foarte bun. Toate aceste mici detalii contureaza portetul unui partener de afaceri determinat si capabil, imagine pe care este bine sa ti-o faci inca de la inceput.

De asemenea, mancarea trebuie sa fie asigurata in fiecare zi la orele pranzului, fie ca preferati sa luati masa in oras, sau sa o serviti la sediul firmei. Cauta cele mai bune servicii de catering din oras, pentru o experienta culinara desavarsita.

Impresia pe care faci, atunci cand organizezi o intalnire de afaceri cu anumiti investitori, conteaza foarte mult pentru imginea ta ca partener. De aceea, fii atent la cele mai mici detalii si pregateste-te sa le pui la dispozitie invitatilor tai cele mai bune servicii. De la mancare la hotel, de la tehnologia din sala de conferinte si pana la scaunele confortabile in care vor sta, fiecare amanunt conteaza mai mult decat ai crede.

Sursa foto: pexels.com

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Tehnici esentiale de crestere a conversiei vanzarilor online

Tehnici esentiale de...

Pentru o afacere care face vanzari online, un indicator extrem de important este rata conv...

Tendinte care marcheaza domeniul de facilities management

Tendinte care marche...

Multa vreme spatiul de birouri al unei companii era doar locul in care angajatii isi desfa...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole