Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Party la birou: Cum sa organizezi o petrecere de Halloween “de speriat”

Halloween-ul la birou nu trebuie sa fie doar o alta zi banala! Organizarea unei petreceri alaturi de colegi este o modalitate fanstastica de a celebra aceasta sarbatoare care se bucura de tot mai multa popularitate. Costume, gustari, muzica si multa distractie - acestea sunt ingredientele perfecte pentru un party “de speriat”!

Ti se pare coplesitor sa organizezi o asemenea petrecere? Vezi cum poti sa planifici o petrecere memorabila la birou, cu ocazia Halloween-ului.

Stabileste ora si locul astfel incat sa fie cat mai multi participanti

Exista cateva lucruri care functioneaza foarte bine pentru a planifica o petrecere “de speriat” la locul de munca. Mai intai, ai grija sa programezi petrecerea in timpul programului de lucru. Astfel, angajatii care au obligatii si sarcini familiale se pot alatura petrecerii.
Mai departe, alege o tematica, eventual care sa aiba legatura cu profilul companiei, pentru a stimula interesul si implicarea angajatilor.

Foloseste decoratiunile
De asemenea, asigura-te ca organizezi totul asa cum trebuie, deci ocupa-te si de a conferi o schimbare in ceea ce priveste aspectul birourilor si imbraca spatiul cu decoratiuni specifice Halloweenului. Cu siguranta ca nu ai cum sa dai gres daca alegi cateva decoratiuni clasice, cum ar fi paianjenii falsi, scheletii de plastic sau dovleceii artificiali! Dar, daca alegeti cu totii o tema anume, lasa-o sa dicteze si tipul decoratiunilor folosite.

Organizeza concursuri
Nicio petrecere de Hallloween nu este completa fara un concurs de costume. Desemnati castigatorii pentru diverse categorii, acordand premii pentru: cea mai amuzanta costumatie, costumantia cea mai infricosatoare si premiaza chiar si cel mai original costum.
De asemenea, niciun concurs de sculptat in dovleac este o activitate specifica acestei sarbatori. Mai mult decat atat, ea reprezinta o modalitate extraordinara de consolidare a echipei, deoarece stimuleaza lucrul alaturi de colegi.
Un alt timp de concurs ceva mai “scary” este cel al deslusirii crimelor misterioase. O astfel de activitate incurajeaza colaborarea si rezolvarea problemelor si mai e si distractiva pe deasupra!

Comanda mancare
Nu uita nici de gustari. Chiar si fantomele au nevoie de energie pentru a-si face treaba. Prin intermediul unei firme care face livrari de pizza in Bucuresti sau oriunde ai nevoie, ai bifat pe checklist si aceasta responsabilitate. Desigur, deserturile care contin dovleac sunt specifice acestei sarbatori, insa nu este nicio tragedie daca sunt inlocuite de prajituri delicioase de la cofetaria de langa birou!

Faceti fotografii

O petrecere memorabila nu mai are nevoie de fotografii la care sa te uiti pentru a ti-o aminti, insa, chiar si asa, inchirierea unui photoboot cu recuzita tematica de Halloween poate fi o idee foarte apreciata de catre angajati. Pe langa faptul ca este o activitate distractiva si interactiva, numai buna pentru o petrecere la locul de munca si nu numai, va veti putea decora birourile cu fotografiile realizate.

(Sursa foto: digbr.com)

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Obligativitatea de raportare catre ANRE, pana la 30 aprilie 2019, a Declaratiei de Consum si serviciile reglementate de Manager Energetic

Obligativitatea de r...

A. Obligativitatea de raportare catre ANRE a Declaratiei de Consum Conform Legii Eficiente...

Recrutarea si pastrarea angajatilor pregatiti pentru economia digitala devin tot mai mult factori critici pentru cresterea economica in Europa

Recrutarea si pastra...

Economia digitala va fi principalul motor care va stimula cresterea in Europa in anii urma...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole