Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Cum sa-ti surprinzi angajatii

Companiile care investesc constant in dezvoltarea, motivarea si recompensarea personalului sunt extrem de apreciate pe piata fortei de munca, atat de catre proprii salariati, cat si de catre candidatii aflati in cautare de joburi. Prin urmare, daca activezi ca director sau manager intr-un departament de resurse umane si vrei ca organizatia pentru care lucrezi sa fie apreciata mai mult de catre proprii angajati si candidati, iata trei idei interesante, foarte simplu de pus in aplicare.

Mai multe petreceri

Angajatilor, indiferent de varsta, le place sa petreaca. Asa ca daca vrei ca angajatii sa aprecieze suplimentar compania pentru care lucreaza, o idee foarte buna ar fi sa organizati mai multe petreceri. Propune-i conducerii sa nu se concentreze doar pe traditionala petrecere din luna decembrie, ci sa organizeze petreceri si in restul anului. Ocazii se pot gasi, este nevoie de putina imaginatie si implicare. Daca vrei ca o petrecere sa iasa perfect, este foarte important ca muzica sa fie de calitate. Prin urmare, de fiecare data cand organizezi o petrecere pentru angajati, acorda o atentie foarte mare muzicii. Ideal ar fi ca la fiecare petrecere sa chemi o trupa faimoasa ori un artist la moda. Chiar daca preturile artistilor muzicali ti se pot parea prea ridicate, poti sa gasesti solutii ca sa faci rost de banii necesari.

Cel putin un team building anual

Un program de team building are o multime beneficii pentru angajati. Astfel, un team building ii ajuta pe noii salariati sa se integreze mai repede in organizatie, stimuleaza lucrul in echipa, imbunatateste comunicarea intre oameni si ii incurajeaza sa devina mai responsabili. Prin urmare, cauta sa organizezi cel putin un program de team building in fiecare an pentru angajatii companiei. Varianta ideala ar fi sa mergeti intr-un team building pe timp de vara si intr-unul pe timp de iarna.

Vacanta pentru angajatii performanti

Ce ar fi daca, printre altele, ti-ai rasplati angajatii perfomanti cu o vacanta intr-o destinatie exotica, in care sa sa-si poata lua si familia? Implementarea unei astfel de recompense ar fi indicat sa vizeze doar angajatii din companie aflati in pozitii de conducere, care produc foarte multi bani intr-un an pentru organizatie. In schimb, pe angajatii performantii cu joburi non executive, ai putea sa-i recompensezi cu weekenduri la munca sau cu city-breakuri in cateva dintre cele mai importante orase europene, cum ar fi Berlin, Londra, Viena, Praga sau Paris.


Sursa foto: pixabay.com

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Tehnici esentiale de crestere a conversiei vanzarilor online

Tehnici esentiale de...

Pentru o afacere care face vanzari online, un indicator extrem de important este rata conv...

Tendinte care marcheaza domeniul de facilities management

Tendinte care marche...

Multa vreme spatiul de birouri al unei companii era doar locul in care angajatii isi desfa...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole