Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Pompe si grupuri de pompare pentru sistemele de irigatii

Sistemele de irigatii au devenit o necesitate intr-un domeniu precum cel agricol, acolo unde suprafetele terenurilor sunt foarte mari iar productivitate este obiectivul principal! Orice sistem are nevoie de o pompa speciala care trebuie aleasa in functie de: necesarul de debit si presiunea la punctul de evacuare, pierderi de presiune, pierderi datorate frecarii si eficienta crescuta la punctele de sarcina estimate.

Dupa 1989, suprafata irigata din Romania s-a redus sub jumatate, infrastructurile de irigatii fiind supuse unui proces de degradare continuu. Insa, experienta secetei din perioada trecuta a facut ca interesul fermierilor pentru investitii in sisteme de irigatii sa creasca.

Eficienta este un factor important mai ales in agricultura acolo unde suprafetele terenurilor sunt foarte mari. In cazul unei functionari automate sau al unei consum variabil, alegeti un produs pentru care eficienta depinde de gama de sarcina care reprezinta cea mai mare putere de consum. Constructia si varianta de material trebuie aleasa in functie de lichidul pompat.

Metodele de baza ale irigarii sunt scurgerea la suprafata, scurgerea gravitationala, aspersiunea, irigatia subterana si prin picurare.

Seria NB este o gama de pompe multifunctionale potrivite pentru mai multe aplicatii care necesita o alimentare fiabila si economica din punct de vedere al costului. Mai jos prezentam lista cu exemple de aplicatii:

• Filtrarea, distributia si transferul la retelele de apa.
• Ridicarea presiunii in retelele principale sau in cladiri inalte precum hoteluri
• Aprovizionarea sistemelor industriale sau publice
• Piscine
• Cresterea presiunii in sistemele de spalare, curatare sau anti-incediu
• Transferul de lichide in sistemele de racire si de climatizare
• Horticultura
• Iragatii pentru terenuri
• Irigarea prin picaturi

Echipa Solutii Pompare Fluide este specializata in comercializarea de pompe si grupuri de pompare irigatii, domeniul industrial sau rezidential. Experienta si cunostintele de calitate ii recomanda pentru orice proiect de success! Mai jos sunt prezentate detalii despre un model disponibil pe siteul https://www.solutiipomparefluide.ro/

Pompele NB sunt pompe centrifugale monoetajate cu racord axial de aspiratie si racord radial de refulare. Punctele de sarcina nominala si dimensiunile sunt in conformitate cu EN 733 (ex. DIN 24255). Acest produs este cuplat direct cu un motor standard cu ventilator incorporat cu dimensiunile in  conformitate cu IEC si standardele DIN. Etansarea mecanica a arborelui are dimensiunile in conformitate cu DIN 24960. Constructia cu dezmembrare posterioara permite demontarea si dezmembrarea motorului si a rotorului fara a afecta carcasa pompei si instalatia de conducte. In consecinta chiar si cele mai mari modele pot fi reparate de catre o singura persoana cu ajutorul unei macarale.

Instalare – pompa autoamorsanta nu trebuie instalata cu motorul orientat in jos. Daca unitatea a fost instalata cu cutia de borne orientata in jos, intoarceti motorul in pozitia corecta. Modelele dotate cu motoare de 5,5 kW sau mai mult necesita un spatiu de 1 m deasupra pentru a permite utilizarea ehipamentului de ridicat.

Va dorim mult success in proiectele dv si va asteptam cu intrebari despre sistemele de irigarea la telefon 031-425-2495 sau pe email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

In serviciile de ”Soft FM” diferenta o fac oamenii si comunicarea

In serviciile de ”So...

Domeniul de Facility Management (FM) acopera o varietate mare de servicii. In functie de p...

Orasul inteligent nu e un moft, e o necesitate

Orasul inteligent nu...

In luna iunie 2018 a fost publicat clasamentul celor mai „inteligente” orase din lume. Adi...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole